در مطالب پیشین در رابطه با چارت سازمانی مباحثی را ارائه نمودیم و به تعریف کاملآ نو تفاوت آن با ساختار سازمانی پرداختیم . همانطور که پیشتر نیز اشاره نمودیم ، هر سازمان وشرکت ی چه دولتی و چه خصوصی ، بر این ظ م بخشیدن بهار تبا طا تدرو نساز مانی خود نیاز به داشتنی کچا رت سازمانی مناسب می باشد . شرکتهای تجاری وبازرگانی نیزاز این قاعده مستثنی نبوده وباید برای جلوگیری ازهر جومر جوع دمه ماه نگی بین اعضا وبخصوص روابطی که مشتری نیزدر اند خیل می شود از چارت سازمانی مخصوص به خود بهره ببرند . در این مطلب قصد داریم در رابطه با نحوه تدوین چارت سازمانی شرکت بازرگانی مطالبی را ارائه کرده وی کنم ونه چارت سازمانی شرکت بازرگانی رابه عنوان الگو ، قرار دهیم .
تدوین چارت سازمانی شرکت بازرگانی
همانطور که میدانید اصلیترین وبالاتر ین مهره سازمانی دریک شرکت ، مدیرعامل شرکت می باشد . اما معمول ابه علت اینکه شرکتهای بازرگانی متشکل ازتعداد یسه ام دارمی باشد که هرکدام نقشی درمدیریت مجموعه دارند ، درطراحی چارت سازمانی شرکت بازرگانی ، هیئت مدیره در را سهم ه جایگاههای شغلی قرارگرفته و مدیرعامل پس از آن قرارمیگیرد . پس از تعیین نقش هیئت مدیره و مدیرعامل در شرکت بازرگانی ، معمولا شرکت ، به بخش های مختلفی تقسیم میگردد ، که هرکدام از این بخش ها ، دارایی کمدی ریتمی باشند . معمولا این بخش ها دریک سطح قرارگرفته وهیچ کد ام نسبت به یکدیگر برترین دارند . به همین علت مدیریت بخش های مختلف شرکت ، اعما زم دیرباز رگان ی ، مدیر فروش ، مدیر فنی ، مدیر مالی ، مدیر اداری وسایر بخش های مدیریتی ، دارای ارتباطات عرضی بایکدیگر میباشند . پس از این که بخش های اصلی سازمان ، مشخص گردیدو ارتباطات آن تعیین شد ، نوبت به زیربخشه امیر سد . به عنوان مثال ، بخشم الیک هراس آن مدیر مالی شرکت می باشد ، خود از بخش حسابداری ، تشکیل می شود که بنا به نیاز شرکت ، خود بخش حسابداری نیز ممکن استبه بخش های متنوعی همچون مسئول قراردادها ، مسئولان بار ، خزانه دار ی ، سهام وغیره تقسیم شود . آنچه که در تدوین چارت سازمانی شرکت بازرگانی اهمیت ویژه دارد این است کهن قشه ابه درستی تعریف گردند و به هر بخش جایگاهش غلی درخور آن داده شود . در شرکتهای بازرگانی به این دلیل که امورمالی ، تاثیر مستقیم درآینده شرکت دارد ، پس به نظرمیرسد که مدیریت مالی ، حسابداری ، انبارداری ، مدیریت حقوقی و قراردادها باید از جایگاه بالایی برخوردار باشند . همچنین از ان جا که شرکتهای تجاری سروکار شان با مشتری می باشد توصیه می شود حتما از بخشی باعنوان ارتباط با مشتری بهره ببرند و این بخش را در چارت سازمانی شرکت بازرگانی خود بگنجان ند . بخش ارتباط با مشتری که را س آنرا مدیریت ارتباط با مشتری تشکیل میدهد ، می تواند از بخش های پشتیبانی ، خدمات پس ازفر و ش ، ضمانت ، فروش و بازاری ابی تشک بلشو دکه دریک شرکت بازرگانی می تواند به عنوان رگ حیاتی مجموعه محسوب شود . بخش بازرگانی نیزی کیدی گرازا رکا نیک شرکت بازرگانی محسوب می شود که وظیفه اصلی آن خرید به صرفه مواد اولیه وفروش باب الات رین سودم مکن هم حصول اتخ ودم ی باشد . با این حساب دریک تدوین چارت سازمانی شرکت بازرگانی ، همواره باید به این نکته توجه داشته باشیم که به بخش های ی که به نحوی با مشتری و درآمد و بودجه مرتبط میباشند ، بسیار توجه نمود .
نمونه چارت سازمانی شرکت سازمانی
در ادامه چند نمونه از چارت سازمانی شرکت بازرگانی را ارائه دادهای مکه می توانید با توجه به این موارد ، چارت سازمانی شرکت بازرگانی خود را تدوین وطراحی نمایید .

نمونه چارت سازمانی شرکت بازرگانی

نمونه چارت سازمانی

8 دیدگاه
ناب کالا
سپاسگزارم
mobinoo
سپاس از شما.
amin_abdolahnejad
کاربردی و مفید است
منتقد منصف
خوب بود
RISHAV MITTAL
عالی بود،ممنون
superseiyan
لایک
Jeremy GELANOR
ممنون خوب بود
حمزه نیا
خیلی جالب بود.