فرقی نمیکند ، چهش ماکارف رما باشید و چه کار جو ، اولین و مهمترین چیزی که در جلسه اول مصاحبه شغلی باید به آن توجه کنید ، پرکردن فرماست خدامی می باشد . فرماست خدامی درحقیقت پرسشنامه ایاس تکه توسط کار فرمات نظی م شده و در اختیار کار جوق را رمی گیرد تابه سوالات و موضوعات خواسته شده درآن پاسخ دهد . درواقع پرکردن فرماست خدامی پس از رزومه ، یکی ازمهمترین امور یا ست که در جلسات اول مصاحبه کاری باید انجام پذیرد . فرماست خدامی معمولا حاوی یکسری سوالات کلیشه ای وی کسری سوالات تخصصی ومنحصر همان شغل است که در ادامه قصد داریم ، به بررسی آن پرداخته و مثالهایی رانیز ازانواع فرماست خدامی ، بر این مونه ،ارائه دهیم .
تدوین فرماست خدامی
همانطور که اشاره شد ، فرماست خدامی پرسشنامه ایاس تکه حاوی یکسری سوالات بوده وجهت آشنایی با فرد متقاضی شغل ، طراحی میگردد . میتوان گفت که تقریبا تمامی فرمهای استخدامی از یک چهارچوب خاصی برخوردار بوده واکثر سوالات وب خشه ای مختلف آن ، شبیه به یکدیگر می باشد . به همینم نظ و ر ، معمولا صاحبان مشاغل مختلف ، از فرمهای استخدامی یکسانی برای افراد متقاضی شغل بهره برده ونیازی به طراحی فرم جداگانه اینم ی بین ند . با این وجود برخی کارفرمایان که از حساسیت بیشتری درزمینه انتخاب افراد مناسب برای کارشان ، برخوردارند علاوه بر سوالات معمول وکل یشه ای موجوددر فرماست خدامی ، خود نیز تعدادی سوالات متفاوت طرح کرده و در فرم جای میدهند تاد ق ی ق ا بتوانند فردی را استخدام کنندکه به او نیاز دارند .
فرماست خدامی حاوی یکسری سوالات است که بهکار فرما کمکم یک ند تا با کار جو آشنایی پیداکند
هر فرماست خدامی معمولا باب خشا طلاعات فردی شروع میگردد و در آن از متقاضی درخواست میگردد که تمامی اطلاعات فردی خود ، نظیر نام ، نام خانوادگی ، نام پدر ، شماره ملی ، آدرس ، شماره تلفن وسایر اطلاعات نظیر ایمیل و آیدی را در قسمتهای مربوطه ، واردن ما ی د . پس ازگ ذ ش تن ازقسمت اطلاعات فردی ، به بخشم ربو طب ه مدارک پ زشک ی ، مدارک نظام وظیفه و مدارک ت حصیل یخ واهی مرسی د . در این بخش از متقاضی درخواست میگردد ، وضعیت خدمت نظام وظیفه خود را مشخص نموده وآخرین مدرک تحصیلی راکه کسب کردهاست به همراهم عدل ورشته تحصیلی ودانشگاه محل تحصیل ، اعلام نماید . همچنین اگر فرد دارای بیماریی ام شکل جسمانی خاصی نیز می باشد ، در این قسمت ذکر میگردد . پس از این قسمت ، به بخشم ربو طب ه سوابق شغلی میرسیم که در آن از فرد متقاضی درخواست می شود اطلاعات مربوط به شغلهای یکه درگذشته درآن مشغول بهکار بودهاست را یادداشت نما ی د . این شامل نام نهادی ا شرکت مربوطه ، سمت ، مدت اشتغال وعلت ترک آنرا ذکر کند . پس از این بخش ، قسمت مه ارته اقرار داردکه درآن سوالاتی در رابطه باسطح دانش زبانان گل ی سی و همچنین آشنایی با کامپیوتر وسایر امور ذکر شده است . در این بخش از متقاضی درخواست می شود که میزان مهارت خود را درهر یک از موارد خواسته شده در فرماست خدامی ، ذکر نموده و در صورت داشتن مدرک خاصی در این زمینه آنرا اعلام کند . در بخش بعدی فرماست خدامی ، معمولا بخشم ربو طب ه نحوه همکاری وشغل مورد تقاضا قراردارد که در آن ازکار جو درخواست می شود که پاره وقتی اتمام وقت بودن خود را درهنگام کار به همراه ساعات حضور خوددر محل کار ذکر نماید وشغل مورد تقاضای خود را نیز اعلام کند . برخیا زفر مهان ی زدا رای بخشی هستند که مربوط به اطلاعات بیمه فرد متقاضی می باشدو شامل پرسشهایی در رابطه با نوع بیمه سابقه بیمه می باشد . همچنین میزان حقوق مورد تقاضا وزمان آمادگی لازم برای حضوردر شغل مربوطه نیزدر این بخش ذکر میگردد . در قسمت بعدی از فرماست خدامی نیز اطلاعاتی در رابطه بایکال یدو نفراز آشنایان ، بهمن ظور انجام تحقیقات ودسترسی های اضطراری ، درخواست می شود که کار جوبا ی دبه دقت آنرا پر نماید . این بخشش ام لا طلاعاتی در رابطه بانام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تلفن و نسبت افراد نامبرده شده با متقاضی می باشد . همچنین دربرخی از فرمها بخشی برایم شخص کردن تعداد ومشخصات افراد تحت تکفل قراردارد . در ان تها نیز بخشی برای گرفتن تعهدا ز فرد متقاضی درجهت تایید اطلاعات واردشده ، درنظرگرفته می شود که درآن تاریخ زده و امضا م ین ما یدو پس از آن بخشی نیز بر این م رهد هیو نوشتن نتیجه ارزیابی درنظرگرفته شده است که توسط کار فرمات کمیل میگردد وب ای گانی خواهدشد .
6 دیدگاه
سیدمحمد
ممنون
Oka Lauda
واقعا جالب بود
علي از آبادان
متشکر از لطفتون دوست عزیز
gwcasd
ممنون دوست عزیز
huala
سپاس از شما دوست خوب
Amir kolahi
سلام عالی بود از سایت خوبتون ممنون