توسعه کسب و کار با لینکدین با معرفی راهی آسان برای معرفی و برندسازی شماست و به شما این فرصت را می دهد تا به معرفی خدمات و کسب و کار خود به صورت تخصصی و کارآمد بپردازید.

لینکدین چیست؟
لینکدین یک شبکه اجتماعی بر پایه تجارت است که یکی از قویترین شبکه های اجتماعی B2B یا بیزینس با بیزینس است. اگر شما یک کسب و کار دارید حضور شما در لینکدین ضروری و الزامی است.
لینکدین توسط رید هافمن، که از اعضای سابق پی پال و وب گاه سوشیال دات نت بوده، بنیان گذاری شد. رید هافمن، پیشتر مدیرعامل لینکدین بوده، ولی هم اکنون عضو هیئت مدیرهٔ لینکدین است. لینکدین در سرتاسر دنیا بیش از ۲۰ دفتر فعال دارد و دفتر مرکزی آن در کالیفرنیا است. لینکدین در دسامبر ۲۰۰۲ ایجاد شد و در مهٔ ۲۰۰۳ آغاز به کار کرد. تعداد بازدید کنندگان این شبکهٔ اجتماعی در سال ۲۰۰۶ از مرز ۲۰ میلیون نفر گذشت. براساس گزارش ارسالی توسط بخش تحقیقات بازار لینکدین در ژوئن ۲۰۱۳ تعداد کاربران این شبکه اجتماعی در بیش از ۲۰۰ کشور جهان به مرز ۲۵۹ میلیون نفر رسید.

Reid Hoffman بنیان گذار شبکه اجتماعی لینکدین که اکنون به یک شبکه مهم در معرفی و توسعه کسب و کار تبدیل شده است.
معمولاً از لینکدین به عنوان رزومه آنلاین یاد می شود. کاربران می توانند پس از ثبت نام در لینکدین، پروفایل کاربری خود را ایجاد کنند و با دیگران (کارفرمایان و کارمندان دیگر شرکت ها) در ارتباط باشند. این ارتباط برخلاف دیگر شبکه های اجتماعی کاملا کاری است و محتوایی که در این شبکه اجتماعی به اشتراک گذاشته می شود، باید با شغل یا صنعتی که در آن مشغول هستید، مرتبط باشد.
از طریق همین فعالیت ها، کارفرمایان می توانند نیروی کار مورد نیاز شرکت خود را به دست آورند. همچنین، لینکدین به شرکت ها اجازه می دهد که صفحه ای اختصاصی برای تجارت خود راه اندازی کنند. به این ترتیب، شرکت ها قادرند فعالیت های کاری خود را در صفحۀ اختصاصی شان با دیگران به اشتراک گذارند تا کاربران بتوانند اخبار و فعالیت سازمان های مورد علاقه خود را دنبال کنند.
همچنین، بخش Jobs لینکدین به شرکت ها امکان می دهد با قرار دادن موقعیت های شغلی موجود در سازمان خود، اقدام به جذب کارمند کنند.

روش های توسعه کسب و کار با لینکدین
برای توسعه کسب و کار با لینکدین شما نیاز دارید چند گام مهم و اساسی را در کنار معرفی خدمات و شرح فعالیت تجاری خود بردارید. همراه ما باشید تا قدم به قدم تمام آن چیزی را که برای توسعه کسب و کارتان در لینکدین نیاز است، مطالعه نمایید.
- لینکها را بهینه سازی کنید.
به جای استفاده از لینک های پیش فرض لینکدین، لینک آدرس پروفایل خود را به عبارتی معنادار و جذاب تر تغییر دهید تا در صورت استفاده در رزومه با انبوهی از اعداد بی معنی در آدرس پروفایل مواجه نشوید. به طور پیش فرض درURL پروفایل “LinkedIn” یکسری حروف الفبای تصادفی شکل می گیرد ؛ اما شما می توانید به راحتی URL خود را سفارشی کنید . ابتدا وارد تنظیمات (Settings) شوید و گزینه ” Edit Public Profile” را انتخاب کنید و در آخر هم ” Customize Your Public Profile URL” .
نام مورد نظر خود را که قصد دارید URL شما شود را انتخاب کنید. URL انتخابی شما می تواند ، اسم شما یا هر چیز دیگری که شما دوست دارید باشد. مثال : linkedin.com/in/JackDoe ؛ حتی شما می توانید در قدم های بعدی مطمئن شوید که URL شما به صفحه گوگل پلاستان یا صفحه فیس بوکتان نیز متصل است یا خیر.
- از Profile badge لینکدین استفاده کنید.
با اضافه کردن profile badge به وب سایت خود پروفایل عمومی لینکدین خود را در وب سایت به دیگران نمایش دهید. Profile badge نمایی از پروفایل شماست که به پروفایل لینکدین، متصل است و با تغییر پروفایل آپدیت می شود. می توانید از طرحهای متفاوت profile badge متناسب با وب سایت خود استفاده کنید.
- Content marketing score در لینکدین را بررسی کنید.
کاربرانی که در لینکدین اکانت بیزینس دارند می توانند از امتیاز بازاریابی محتوا در اندازه گیری جذابیت محتوا استفاده کنند. همچنین با استفاده از این سرویس لینکدین می توان پست های محبوب و یا پست های افراد فریلنسر در حوزههای مختلف را بررسی کرد و ایده هایی برای بازاریابی محتوا به دست آورد.
- پروفایل کاربری خود را به open profile تبدیل کنید.
با حساب کاربری پرمیوم (premium) و تغییر پروفایل به حالت open، می توانید به کاربران لینکدین مستقل از اینکه جزو connection های شما باشند یا نه پیام دهید و اگر مخاطب شما درخواست شما و پیام از یک open profile را قبول کند میتوانید ارتباط برقرار کنید.
- با اعضای گروههای لینکدین ارتباط برقرار کنید.
با عضویت در گروه های لینکدین شما میتوانید به هرکدام از اعضای گروهها، ۱۵ پیام در ماه بدهید. می توانید پروفایل اعضای گروه هایی که عضو هستید، ببینید. اگر در حوزه و تخصص شما گروهی در لینکدین وجود ندارد، می توانید خودتان گروهی تشکیل دهید. ادمین گروه تخصصی در لینکدین در بالا رفتن اعتبار شما مؤثر است و به عنوان رهبر در آن صنعت مطرح می شوید.

- پروفایل خود را برای موتورهای جست و جو بهینه سازی کنید.
پروفایل خود را برای کلمات کلیدی که مربوط به تخصص و کسب و کار شماست بهینه کنید. این کلمات کلیدی را می توانید در عنوان های پروفایل و یا در خلاصه شرح حال در ابتدای پروفایل استفاده کنید.
- نتایج جست و جوهای خود را ذخیره کنید.
کاربران میتوانند ۱۰ مورد از جستجوهای شغلی و ۳ مورد از جستجوی اشخاص را در حساب خود ذخیره کنند. بعد از جستجوی شغل یا شخص، بر روی save search در سمت راست بالای صفحه کلیک کنید و از نتایج برای یادآوری سرچ ها و یا استفاده های بعد می توانید استفاده کنید.
- Endorse مهارت ها می تواند به اعتبار شما کمک کند.
لیستی از مهارت ها در پروفایل لینکدین خود قرار دهید. Endorse دیگران به مفهوم تأیید توانمندی شما بسیار تأثیرگذار است. می توانید لیست مهارت های خود را ویرایش کنید، موارد غیرضروری را حذف کنید و با تنظیم مجدد آن را تخصصی تر کنید.
- لیست ارتباطات (connection ها) خود را دریافت کنید.
می توانید لیستی از ارتباطات خود با فرمتهای .CSV و .VCF برای افزودن به لیست مخاطبین سیستم مدیریت تهیه کنید. این کار، راهکار مفیدی برای بررسی کلی و جامع پروفایل مخاطبین برای فرصتهای شغلی است.
- به اعضای گروه لینکدین ایمیل بزنید.
به عنوان ادمین گروه لینکدین، میتوانید به اعضای گروه هفتهای یک ایمیل ارسال کنید. این ایمیل ها حالت اطلاعیه دارد که مستقیماً به ایمیل شخصی ثبت شده در پروفایل هر عضو ارسال می شود.
- پست های لینکدین را در توییتر به اشتراک بگذارید.
با استفاده از قابلیت منشن (@mention) توییتر، reach پست های خود را افزایش دهید. منشن کار آیی تگ در فیس بوک را دارد و به معنی قرار دادن @ قبل از نام پروفایل لینکدین شرکت یا فرد است. برای پروفایل شرکتی که منشن می شود، در توییتر نوتیفیکیشن ارسال میشود و بقیه فالوئرهای توییتری آن شرکت هم میتوانند پست را ببینند.
- صفحههای showcase با مخاطبین هدف متفاوت ایجاد کنید.
صفحه showcase باید با توجه به مخاطبین خاص که مشتری نوع خاصی از محصولات هستند طراحی شود. صفحه showcase به منظور شخصی سازی تجربه کاربری کسی که مشتری یک محصول خاص است، ایجاد می شود.
- به صورت منظم پست هایی با اکانت لینکدین شرکت منتشر کنید.
با انتشار پست ها به صورت منظم و انتشار محتوای تازه مخاطبین بیشتری جذب صفحه شرکت شما می شوند. انتشار محتوای بیشتر حول موضوعات مرتبط با صنعت، مخاطبین مرتبط بیشتری را بر اساس نوع صنعت، سایز شرکت، مکان شرکت، مدیران و کارمندان شرکت جذب می کند.

جمع بندی:
یک نکته بسیار مهم اهمیت استفاده از تگ ها و کلید واژه های کاربردی و کلیدیست که حتما باید در خلاصه شرح حال و هد لاین شما و به طور کل در مشخصات کاربری شما رعایت شود. تگ ها و کلیدواژه های شما می تواند از علایق شما تشکیل شود و یا از حرفه و تخصصتان نشات بگیرد و آن ها را شامل شود. تگ های کاربردی و کلید واژه ها به پروفایل “LinkedIn” شما کمک می کند تا در جستجو هایی که در سایت LinkedIn می شود و در دیگر موتور جستجوها ؛ پروفایل “LinkedIn” شما از بقیه پروفایل ها به اصطلاح بالاتر بیاید و در صفحات اولین قرار گیرد.